Blunda ett tag

 
 
Blunda ett tag, slut ögonen. Blunda ett tag, för vi kommer alla att blunda en dag. Blunda ett tag, blunda dig bort. Det kommer funka ett tag, men om du blundar mot allt kommer allt blunda tillbaks.

Recept för en bra söndag:

1. Bege dig till en sjö. Borra hål i isen och kolla så att den är tjock.
2. Ta fram leksakerna så att pojkarna blir nöjda!
 
3. Försök dokumentera dettta så bra de går.
4. Bli instruerad själv. 
4. Åk! Förbaskat roligt! 

**

 
Såhär såg det ut innan och efter jag hade gjort mig iordning igår. Blev inte så bra bilder egentligen och ljuset var olika men ändå roligt att göra sånt här och se skillnaden. Ska göra om de någon gång när jag har mer tid och sätta ihop två bilder till en så man ser halva-halva. 

--

 
Här sitter jag nyduschad på golvet och inväntar sovsällskapet. Har varit en rätt seg dag, eller har varit en rätt seg dator på jobbet idag. Så känns skönt med äntligen helg och två veckor kvar innan den nya jobbdatorn kommer, haha wohoo! Annars har jag fått träffa min bror som kom hem från Japan idag, ialla fall för ett par timmar innan han däckade av jetlag. Snart däckar jag nog också, men bara av den där fredags-tröttheten. God natt.

***

 
 
 
Att handla på H&M kan ibland vara lite av en överraskning. Beställde en ny skinnjacka som inte fanns i min storlek i butik, då jag behövde en 42a(!!) för att få plats med en lite tjockare tröja under. Sjukt. Passade då även på att beställa denna klänning som var lite mer urringad än jag trodde och hade stora nitar på sig som jag inte heller sett. Men är så svag för öppna ryggar och tror att den blir väldigt skön att ha på sig under sommarens varma dagar..
 

EXILE

 
Rekommenderar alla mina vänner att lyssna på Hurts nya album som kom ut igår. Ren och skär kärlek. Ja, dom gör de igen.

-

 
Ungefär såhär kände jag mig halva dagen på jobbet.. haha. Förstår inte hur man kan vara helt slut även att man går och lägger sig tidigt.. Men lite trött efter lördagen är väl inte lustigt kanske!
Har varit en bra helg ialla fall, gjorde mat till min man i fredags (pasta med pestosås, tomat, rödlök och kyckling). Följt av en god frukost på lördagmorgonen. Kvällen bjöd på gourmet-middag med emme, fest, plankning, Alina på Scala för att sedan posa framför en plansch för att se ut som henne. Igår var vi och åt hos farmor och farfar då pappa fyllde år och avslutade kvällen i soffan. Skriver mest här för mina vänner utanför stan och märkte att de var ett tag sedan sist..

**

 
 
 
Har varit på stan och fikat med Emme och Elin som var hemma från Linköping. Har även städat mitt rum lite och ska snart göra mig iordning för kvällen. Hade gärna haft på mig de ovan, speciellt de nya och väldigt sköna skorna. Men de får vänta till sommaren, och kanske Summerburst som de nu ser ut att bli en tripp till! Gutt mos! Men idag kör vi på något slag av byxor i detta storm-kalas.

-

 
Numera pryder denna fina krona min hylla. Sista dagen på praktiken idag och fick då denna + lite annat i present. Tyckte den var superfin och passade in perfekt i mitt rum!  Annars har vi gödit våra kollegor med fika och svullstat på lunchen och bara haft en allmänt bra dag. Inleder helgen med bio ikväll med C, hansel & gretel står på schemat.

RSS 2.0