LKPG

 
Lite bilder från min helg i Lkpg som verkligen bjöd på lite av varje! Åh vad jag tycker om dessa människor ♥

Commit a crime and the world is made of glass

 

GBG

 
 
 
Spenderade cirkus 24 timmar i Göteborg i helgen. Åkte dit som sällskap och flytthjälp i lördags och hann med att äta god mat, umgås, gå runt på göteborgs gator, äta brunch på avenyn och äntligen få köpa mina efterlängtade brillor från Le Specs! Säljs bland annat på Radlady och satan vilken go affär, dit ska jag nästa gång jag åker till götet!
Annars fick jag hem hårinpackning från Pantene Treatover idag, ska se om jag lyckas köra programmet varje vecka och få in en rutin.

"You are what you love, not what loves you"

 
Här sitter jag och försöker styra datorn med vänster hand då min högra handled verkar ge upp mer och mer. Denna vecka har jag blivit mer och mer förkyld vilket gjort att jag mer eller mindre legat i sängen från att jag kommit hem från jobbet tills klockan slagit läggdags. Har fördrivit tiden med candy crush och gamla bilder vilket får mig sugen på att bli rödhårig igen (bilden är från april förra året, ser ni längden??). Hur som helst ska jag vara någorlunda bra i helgen då de blir gbg fram och tillbaka vilket påminner mig att jag ska göra en skiva till bilen. Såklart med låtar från FOB's nya skiva, ni måste lyssna!

Senaste tiden har jag..

 
Invigt mina blommiga shorts från romwe//bakat fetaostbullar som redan är slut//varit påskfin inför kalkonmiddag//chillat i värmen iförd groteskt gamla leoleggings//gjort förbaskat god omelett för första gången, förbaskat lätt också iof//köpt en klänning som var felsydd, reklamerade den, köpa ny eller inte?//Klätt mig i rött inför den röda aftonen som innehöll, (röd)fylld paprika, strawberry daiquiri, rött godis mm//käkat påsk-äggs-godis och sett på true blood

PÅSK

 
 
Har haft en väldigt bra påskhelg! Den har bestått av en resa till kalmar (köpte favoritklänningen från Carlings som förstördes i tvätten), häng med efterlängtade vänner från Lkpg, påskmiddag och utgång som var sjuuukt rolig, roligast på länge! (Enligt klockan kom jag hem halv fem/sex? Vilket jag inte förstår..). Även kalkon-middag, två-årsdag med C och grill och värme i vårsolen. Perfekt.

-

 
Har varit långledigs-trött idag på jobbet men står jag och väntar på min deg som jäser, och hu vad gott det kommer bli om jag gör rätt! Skönt att det redan är tisdag när man har en helg man längtar till, och fler därefter! (classy-middag, linköping, göteborg och förhoppningsvis inhandling av klocka och solglasögon)

RSS 2.0