-

 
 
Snart två år tillsammans med mitt ärr över ögat. Känns sjukt vad tiden går fort när man tänker efter.
Så har även dagen varit, jag vet inte riktigt hur klockan blev så mycket redan. Dags att svida om till träningskläder och dra till gymmet, sen blir det även ett pass i bassängen! Ska man, så ska man väl göra det helt ut!

"För jag har kroppen full utav oro, men inget mål"

 
 
Jag vill..
ha ett jobb.
rutiner i min vardag (jobb=rutiner).
pengar, lön (jobb=rutiner=pengar).
hitta på saker som skapar minnen (jobb=rutiner=pengar=råd att göra saker).

BAKING

 
 
Har knappt rört kameran den här veckan, kanske är det detta tråkiga väder som är anledningen. Men har ialla fall fått bild på vad jag lyckats med dom senaste dagarna. Snickerskakor i miniformat, receptet sa 70 stycken. Nacken sa ifrån runt 55 så dom sista fick bli i stort format haha! Sen har jag varit så sugen på de här knäckebrödet en längre tid. Aldrig gjort det innan, men de blev bra! Extra mycket flingsalt såklart.

Kategorier

Kom på för ett tag sen att jag inte har någon vidare koll på mina kategorier, eller jag har väl aldrig riktigt använt mig av de, alls. Så nu har jag fixat dit två nya och lagt in alla passande inlägg. Någon ordning får de vara!

-

 

SNOW

 
Beställde precis fem julklappar, hua! Antar att mina släktingar inte blir förvånade när de får en kalender även i år, haha. Men dom blir glada och jag med! Så snubblade över den här bilden som är tagen i vintras. Åh, snön.

LÄNGTANS DAG

 
Idag är en sådan dag, längtar till det mesta. Första snön, julbak och pyssel. Att få ta fram ljusslingor och adventsljusstakar och ha lite högre mysfaktor på vardagen.

LÖRDAG

 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär kan en lördag se ut med fina vänner och en god flaska vin. Hos en fin vän som fyller nitton och en god cheesecake som smakade cornetto citron. Perfekt blandning.

Att kunna gå barbent

 
 

"When nobody is looking, things work out"

 

-

 
 
Tror att jag har flippat klart för ett tag. Men blev nöjd faktiskt! Blev mysigare med sängen men får se vad jag tycker med insynen och att min bokhylla kom i kläm osv. Får väl fortsätta klura lite till..

image20121113001

 
Just nu. Fick lite flipp idag så drog upp en stor spegel som stått nere i vardagsrummet alldeles för länge. Var meningen att jag jag skulle göra om lite innan den skulle upp men fick nog så bar upp den själv. Värsta självmordsförsöket. Så nu funderar jag på hur jag ska göra med resten av rummet, tänkte flytta sängen och byta plats med soffan men de kändes som ett för stort projekt på egen hand, haha. Men tror jag ska försöka mig på sängen ändån!
 

SAKNAR SÅ DET GÖR ONT

 
 
Saknar verkligen studenten, studentveckan, balen och sista månaden i gymnasiet. Hade så fruktansvärt kul med alla vänner den här tiden. Älskar er!

POWER


SNEAK


GALAXY

 
 
 
 
Blev lite nya saker igår! Köpte ett vitt skal till min vita mobil, haha låter ju jätteroligt! Men har köpt en speciell penna så ska gå att måla på det, men NÄE det gick såklart inte. Så ska fila vidare på den idén. Men fick även hem mitt efterlängtade paket från ROMWE! Sjukt nöjd över den "snabba" leveransen. Fick äntligen gå lös på rymdmönster så blev ett par tights och en klänning som jag ska ha när mamma gifter sig! Gööör snyggt.

07.11.12

 
 
Kom på att jag har massa bilder kvar att visa från borgen, så här är tre jag tog på Emme!

LIINN_S @ INSTAGRAM


SNOW WHITE

 
 
Lite av min lördag i bilder, ville mest få lite på min utklädnad, haha.
Tog en gammal tröja och färgade den blå, köpte röda sidenband som jag sydde fast på puffärmarna och använde samma liv som jag hade när jag var rödluvan fast satt i röda sidenband även där. Den gula kjolen köpte jag i somras och letade fram mitt diadem från 2007 haha.
Hade förövrigt en riktigt rolig förfest med både nya och gamla vänner!

LITTLE RED RIDING HOOD

 
 
Ikväll vankas det halloween och jag är så pepp! Har ordnat med utklädnaden hela veckan. Sytt, klippt och fixat. Tycker det är så kul att få greja inför såna här saker! Såhär såg jag ut på halloween 2010, gillade det verkligen och kommer nog klä ut mig till rödluvan någon mer gång i framtiden!

-

 
 
Testade lite frisyrer inför halloween igår. Tycker att det kan vara så himla fint med kort hår men har väldigt svårt för det själv. Känner mig lite som en tolvåring och med tanke på vad jag ska klä ut mig till kommer de inte öka min ålder haha. Så hade tänkt att göra riktiga korkskruvar men de blir ju bra sådär varannan gång, är inte riktigt stadig på handen för de, så får klura vidare.

RSS 2.0