Som att känna blodet rusa ut i kroppen, du är mer än dom andra


Det mysiga med original

Jag älskar gamla bilder, och nya bilder som ser gamla ut. Det är så vackert! Att ha som fotouppgift i skolan att fota analogt var perfekt! Så himla kul men så frustrerande att man inte kan se resultatet. Dags att införskaffa sig egen film och sätta igång den gamle rackarn vi har hemma också. Med extra objektiv och extern blixt och filter och grejer. Det här blir fint!

Vart tog du vägen min vän

 
 
 
 
Fan vad tråkig man har gått och blivit. Var är kreativiteten? Nästa höst hoppas jag på förändring, flytt och ny utbildning som får kreativiteten att flöda.

En rubrik

Uppe med tuppen idag, jobbintervju vid 08.00! Det verkade bra men nu känns det som att klockan är hur mycket som helst och snart bär det av till vattenpalatset och bade med vänner, hah hundra år sedan man var där! Plockar med mig lite bullar och hoppas på att köpa sånadär chips som är obligatoriska när man är och badar!

Transparent mångfaldÄlskar min nya ljusgråa transparenta klänning, väst, kofta utan armar? Ja vad de nu ska kallas! Synd att det är för kallt för att gå bararmat annars hade den åkt på med ett par jeans. För huu vad snygg den är till allt!

UNITE US
Vore inte fel med varmare klimat


Älska på rätt sätt


Mongon i skogen

Igår var det alla hjärtans dag, egentligen en väldigt överdriven dag. Dagen då rosor, choklad och nallar går upp i det dubbla priset eftersom alla köper det för att det har bestämts att det ska vara så.
Det var en tjej på tvn som sa "jag ger kärlek varje dag istället". Klyschigt, men är det inte dom vanliga dagarna, dom som inte har en speciell innebörd, som man uppskattar gester mest på? Istället för att tvingas visa uppskattning på en utsatt dag? Jag kanske låter bitter, så man kan ju tro att jag är singel! För det är väl så det är? På denna dag är det singlarna som är bittra. Men jag är en lycklig flickvän, är det då det är okej att inte älska alla hjärtans dag?
Men jag hade ialla fall en fin dag. Fortfarande sjuk men jag fick rosor och besök av pojkvännen i favoritskjortan. Det var vad jag behövde, närvaron från den man älskar.


ChiffongHur kan jag ha glömt att visa! För en vecka sedan kom min balklänning!!
Den är helt underbar, men med lite justeringar som fashion tape blir den perfekt! Massa tyg och långt släp. Hade inte tänkt att behålla det då dom ändå gjorde den nästan 10 cm för lång framtill. Men börjar ångra mig.. släp är ju så vackert! Här är ett smakprov på hur den ser ut, många som vill veta och visst vill man visa men ändå behålla den för sig själv. Nä, den här bilden får nog räcka!

-+-+-+-


Januari 2011. Hade så långt och fint hår, men alldeles för ljust.
Vilken äcklig dag. Sjuk med feber och allt som medföljer. Samtidigt som det kryper i kroppen för att få göra något så finns det ingen ork. Hatar att vara sjuk.

Jag ska vara fullare än svin ikväll så att jag minns, ingentingVad är inte bättre än spontana vänner? Spontan utgång i snömodd med 14 cm klackar. Fett med halt. Älskar mina vänner.


++++Ligger i soffan ikväll. Så skönt. Punkt.

CREATE LIFE

Försökte mig på botox-läppar, inte så lätt när man har så liten mun hah! Hade gärna gått klädd såhär idag, minus strumpbyxor, men eftersom snön fortfarande faller så fick de bli med en kofta över. Trist.
Bilderna gjorde sig bättre i svartvitt men de är ialla fall en blå/svartrandig skjorta som jag klippt av armarna på och börjat sätta fast lite nitar på ena sidan av kragen!

....

Igår när jag skulle sova lade jag mig i min 180-säng, min bäddsoffa förvisso (har övergett min 90-säng efter 14 år tillsammans). Så den är placerad under fönstret och jag struntade i att dra ner rullgardinen utan lät månen lysa in genom fönstret. Åh, de är så fint. Månljus. Så där låg jag och tittade upp på månen och tänkte fina tankar tills jag somnade.

Fallande snö och solens strålarFrukost hos Mister C med riktigt vacker utsikt från köksbordet så knäppte en genom fönstret. Så en promenad blev en självklarhet, full mundering med vit overall och röd toppluva! Här är några bilder från när blåsten gjorde sig så bra på grenarna och snön föll när ljuset letade sig fram mellan trädkronorna!

Vacker orörd pudersnö

Det här tar upp min tid, men ack så fint det är!
Snön har virvlat ner från himlen i två dagar nu och ett par decimeter har det redan kommit. Det är ju så vackert med massa snö! Men visst är det ett himla jobb, men hann med att knäppa några bilder mitt under skottningen idag. Hann inte ta så många, att ta av sig monster-vantarna i tio minus för att knäppa några kort gjorde ont i fingrarna!

Jag föll för dig för så länge sen men jag faller än idagHann inte med bloggandet i helgen, det var mest full rulle hela tiden!
På fredagen handlade jag mat med Becca innan jag åkte till Carl och åt, underbara lilla Siri var där och lyste upp! Resterande av kvällen hade jag fullt upp med UF-arbeten, 23.42 slängde jag mig i sängen, klar med uppgifterna. Lördagen innehöll då Kalmar bland annat, sen var det direkt iväg till Becca, fixade maten och svidade om till Wilma Flintstone, sen dansade vi hela natten lång! I söndags vaknade jag upp som 19 åring. Hade lite släktkalas, åt tårta och hade det allmänt bra!

RSS 2.0