2012 - Årets bästa ..

Låt: Imagine Dragons - Radioactive. Lyssnat på den alldeles för många gånger, men blir aldrig dålig!
Film: Breaking Dawn part 2. Tänk om alla Twilight-filmerna regisserats och filmats på samma sätt. Sjukt bra gjort och riktigt bra avslut.
Minne: måste vara Balen. En sådan stor del av studenten och sista tiden i skolan, hade det så himla bra med världens bästa vänner!

Pryl: Mitt fasta 50mm objektiv som jag införskaffade mig första veckan på året. Älskar det och använder nästan bara det.
Maträtt: Angus Steakhouse i London bjöd på en fett köttbit med rödvinssås och havssaltad sötpotatis, godaste jag ätit, någonsin.
Köpta klädesplagg: Denna långkjol med solnedgångsmotiv är nog det finaste jag köpt under året. Att jag dessutom köpte på Primark för inte ens 200 spänn gör de ju bara bättre.

Dryck:
Gimlet, under 2012 gav jag mitt hjärta till gin och denna drink var nog den godaste!
Spelning: Familjen på hultan. Eller nä, Florence + The Machine på Way Out West. Kan inte bestämma mig! Båda var sjuukligt bra!
Resa: Står mellan två, men tror att de får bli London. Åkte dit med min pappa + bror och de var så länge sen vi gjorde något sånt tillsammans. Hade det supermysigt, med att åka runt i London, äta massor av god mat och såklart shoppa lite också!
Känsla: Här passar den andra resan in. Jag och min bättre halva åkte lite impulsivt till Öland i somras där vi skulle stanna i två nätter, som sedan blev flera och flera. Det finns inget bättre än att vara där på sommaren, finns ingen bättre än känslan man får av Ölands lugn. Man mår så sjukt bra. Helt underbart att sova i en stuga med havsutsikt och höra vågorna och syrsorna innan man ska lägga sig. Kunna sätta sig på en rostig gammal cykel och bara glida runt och må som bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0