--

 
Ska baka tre, eller fyra, tårtor den här veckan, ha två släktkalas och en fest med vännerna. Ska även städa och helst hinna träna denna vecka också. Mycket att göra? Nja, kanske lite haha.
"Börjar" bli lite trist de här med blogg. Finns knappt några roliga att läsa heller... får se hur länge den här lever.

När man vill ha mer, men inte vet vad

 
 
När man vill att livet ska börja, men inte riktigt är där.

Crave you

 
Här sitter jag i min säng och känner att de suger lite nu. Känner mig inte riktigt sjuk, men inte riktigt i form heller. Så har jag känt mer eller mindre hela veckan så i helgen har jag bestämt mig för att myslyxa. Äta sen, lång och lyxig frukost. Kanske testa glassmaskinen, baka något ruskigt gott och laga till en fet köttbit. Hoppas att C är med mig så blir det även att njuta framför SOA.

AJ LAV JO


Saker man kanske inte visste om mig..

 
Tycker inte om att prata i telefon, speciellt med folk jag inte känner och antalet personer jag känner mig bekväm att prata i telefon med kan jag räkna på fingarna. Detta gör att min pojkvän blir lika förvånad varje gång jag väljer att ringa istället för att svara på sms, haha.
 
Hade jag fått välja linje på gymnasiet nu, hade jag antagligen inte valt samma och hade de funnits mer utbud hade jag också valt något annat. Om floristlinjen funnits här, och inte bara i Kalmar, hade jag nog valt den (efter att jag hade praktik på en blomaffär).
 
Tycker de är sjukt tråkigt att duscha, haha. Fast när man väl står där och har fått en behaglig temperatur på vattnet så vill man ju inte gå ur. Men de är just de, att man ska ta sig in i duschen och speciellt ur den sen. Tycker de är så obehagligt att gå med blött hår så har alltid en turban runt huvudet som gärna får sitta på så länge som möjligt. (Skriver ju allt de här nu istället för att gå och duscha haha).
 
Hade som många andra mollusker när jag var liten, dessa ska ju försvinna efter ett tag och inte behandlas av läkare men mina var envisa så fick gå till en läkare som skrapade bort dom. Gjorde jävligt ont och har ärr i både arm- och knävecken.
 
 
Har även två ärr som jag antagligen kommer ha kvar resten av livet. Ett på ena överarmen efter att ha bränt mig på en plåt jag höll på att tappa när den skulle ut ur ugnen. Den andra är mellan ena ögat och ögonbrynet efter att jag slog i ett elemtent när jag svimmade.
 
Kan inte knäppa med fingrarna, blåsa bubblor eller vissla. De sistnämnda går väl sådär var tionde gång i några få sekunder man har väl aldrig lagt ner tid för att lära mig något av det.
 
När jag hittar en ny låt jag tycker om lyssnar jag nästan bara på den i flera timmar och flera dagar i sträck. Vilket gör att man oftast är otroligt trött på vissa låtar efter några veckor. Så tycker de är väldigt roligt när endel säger "jag lyssnade på samma låt fem gånger i rad för den är ju så sjukt bra". Så sitter man själv med samma låt i fem timmar, haha.
 
Tycker inte riktigt om att vara i centrum, kanske för att jag kan vara blyg av mig ibland. Därav hatade jag redovisningar i skolan och sitter hellre här bakom en skärm där man kan välja att synas eller inte att synas.

--

 
 
Snön har kommit tillbaka, mysigt tycker jag (de är ju inte så att våren kommer än på ett tag ändån). Smälter in med min varmaste och skönaste jacka någonsin. Hoppas på snöfall imorgon också fast lite blåare himmel så att man kanske kan få lite fina vinterbilder. Senast snön kom jobbade jag under de ljusa timmarna så söndag, gör din sak!

2010

 
Hahaha. Gick igenom min fb-sida och hittade mycket roligt från hösten 2010. Måste seriöst vara den roligaste tiden, någonsin! Sen är de ju endel saker man ångrar osv men de roliga överglänser väldigt mycket!
Frida, kommer du ihåg när vi gick runt på hamngatan och sjöng för att sedan förstöra den där ringklockan? Eller när man vaknar med chokladsås i ansiktet eller plötsligt får för sig att bada när man vet att man måste gå hem från ena sidan stan till den andra. Saknar denna tid lite!

PLL

 
 
Ikväll är det jag, badet (med en rosenbomb från lush, därav rosa vatten) och nya avsnittet av Pretty Little Liars. Välmående.

Okej, ja jag längtar också till att kunna gå barbent.

 
 
 

+++++

 
 

Lights

 
 
 
Börjar mörkna ute och jag ligger i sängen med tända ljus och lyssnar på den här spellistan. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning innan jag ska ut och äta ikväll !

Finally Friday

 
 
 
Även att det bara har blivit tre jobbdagar denna vecka så var det skönt att ta helg idag. Känns inte som att man har återhämtat sig tillräckligt efter jul och nyår. Heller har man nog inte vant sig än att jobba 8-halv 5 varje dag efter att ha saknat rutiner så länge. Men de är skönt, att jobba, ha rutiner och trivas med de man gör. De är otroligt skönt.

LIINN_S @ INSTAGRAM


ELLIPHANT


2012 - Årets bästa ..

Låt: Imagine Dragons - Radioactive. Lyssnat på den alldeles för många gånger, men blir aldrig dålig!
Film: Breaking Dawn part 2. Tänk om alla Twilight-filmerna regisserats och filmats på samma sätt. Sjukt bra gjort och riktigt bra avslut.
Minne: måste vara Balen. En sådan stor del av studenten och sista tiden i skolan, hade det så himla bra med världens bästa vänner!

Pryl: Mitt fasta 50mm objektiv som jag införskaffade mig första veckan på året. Älskar det och använder nästan bara det.
Maträtt: Angus Steakhouse i London bjöd på en fett köttbit med rödvinssås och havssaltad sötpotatis, godaste jag ätit, någonsin.
Köpta klädesplagg: Denna långkjol med solnedgångsmotiv är nog det finaste jag köpt under året. Att jag dessutom köpte på Primark för inte ens 200 spänn gör de ju bara bättre.

Dryck:
Gimlet, under 2012 gav jag mitt hjärta till gin och denna drink var nog den godaste!
Spelning: Familjen på hultan. Eller nä, Florence + The Machine på Way Out West. Kan inte bestämma mig! Båda var sjuukligt bra!
Resa: Står mellan två, men tror att de får bli London. Åkte dit med min pappa + bror och de var så länge sen vi gjorde något sånt tillsammans. Hade det supermysigt, med att åka runt i London, äta massor av god mat och såklart shoppa lite också!
Känsla: Här passar den andra resan in. Jag och min bättre halva åkte lite impulsivt till Öland i somras där vi skulle stanna i två nätter, som sedan blev flera och flera. Det finns inget bättre än att vara där på sommaren, finns ingen bättre än känslan man får av Ölands lugn. Man mår så sjukt bra. Helt underbart att sova i en stuga med havsutsikt och höra vågorna och syrsorna innan man ska lägga sig. Kunna sätta sig på en rostig gammal cykel och bara glida runt och må som bäst.

LAST DAY OF 2012

 
 
 
 
 
 
 
Firade nyår igår med dessa fina tjejer och Emeline som kom lite senare. Det blev bål, ett bildspel som innehöll blandade bilder från året, god mat och ett musikquiz som Elin så duktigt fixat ihop! Så smällde vi en tårta innan vi drog vidare och det hände så mycke sjuka saker ochjag är så glad att jag spenderade kvällen med dessa underbara vänner, andra vänner och pojkvännen som man somnade in bredvid!
Gott nytt 2013!

RSS 2.0