There is no death for those that believe, now let your soul go free

 
Rival Sons - Jordan

MUS

 
 
 
Jag är den som hellre köper billigt och mer än att köpa dyra och få saker. Nästan när det kommer till allt! Dock kan jag inte vara utan mus-bassmink. Foundation, concealer, puder och foundationborste har jag därifrån medan min eyeliner och endel ögonskuggor är från Ullared, haha.Kontraster! Men kan nog inte rekommendera en bättre foundation som är så dryg, och pudret som jag fick köpa nytt i helgen höll i ett år. Nog är det dubbla priset värt det då.

Old pics.

 
 
Kikade in i min 2013-mapp på hårddisken och möttes av fyra fjuttiga mappar. De är skandal. Min kamera har legat och dammat mest hela tiden sedan jag började jobba och solljuset minskades. Men sen har jag aldrig kommit in i de där och fota vintern (men vad har de varit för vinter i år som är värd att föreviga i bilder?). Så jag hoppas på vårtecken snart och inspiration. Kanske blir lite bättre på att kladda här också. Men vem vet.

-

 
 
 
Fick en bra start på veckan när det trillade ner ett brev från andra sidan jordklotet. Ett lite sent alla hjärtans-dag-kort från en väldigt speciell vän. Hon är i Thailand och kortet har gjorts av barnen där hon jobbar, supergulligt! Vissa människor vet man att man alltid kommer att ha vid sin sida. Detta är en av dom.

-

 
 
 
 
 

Februari har verkligen flugit förbi. Bara en vecka kvar till mars och bara en vecka kvar på praktiken. Lustigt. Men får en månads ledigt och får sen jobba igen i april. Känns väldigt skönt. 

Senaste veckan

 
Full rulle på senaste veckan. Sista utgången som tonåring, fyllde 20, bakade tre tårtor och hade två släktkalas. Jag och mumme hade även fest och jag fick en jävla massa plopp, fullt hus och en mage full av skratt. Åh, vad fina vänner jag har runt omkring mig! 

RSS 2.0