AUTUMN

 
Tror att jag ska börja filma lite med kameran. Varit sjukt dålig på det, eller ja de är väl inget som har blivit riktigt bra. Så ska försöka lära mig!

UNDERBARA HÖSTVÄDER

 
 
 
 
Idag är en såndär dag när solen värmer och vinden bara blåser lite svagt. Satt ute förut och fixade lite med ett par shorts och klickade lite med kameran i trädgården. Men vill ha mer så sätter i hörlurarna och tar en längre promenad.

RED

 
 
Hade tråkigt så överredigerade lite bilder, för nej jag är sjukt dålig på att göra sotning i verkligheten!

SICK

Gått och blivit sjuk. Ligger i sängen och soffan hela dagarna och har gått och lagt mig för att sova runt åtta. Helt slut i kroppen och kramper i hela magen. Livet äger skulle jag säga.
 

LONDON

Hemma från paradiset. Älskar London. Älskar arkitekturen, alla fina hus och "mews". Massa god mat och ännu mer shopping!

WATERFALL TWISTI fredags såg jag ut såhär! Gjorde en variant på en "vattenfallsfläta" och den här gången gick det faktiskt rätt bra! Dock tog jag för lite hår så den blev väldigt liten men ville inte göra om den när jag äntligen fick till den runt hela huvet, hah.

QOURN
Blev bjuden på mat hos Emmy igår! Jättegod qournfärs-paj och cheesecake till efterrätt! Blev en riktigt bra fredagkväll med underbara vänner! Men gjorde en tabbe och tog mitt gamla kit-objektiv och märkte hur dåligt det är i mörker. Därav högsta ISOn och brusigare bilder än en gammal mobil-kamera, hah!

FIKA

 
 
 
 
 
 
Myste med Emme, Nikki och Matilda igår och när Matilda åkt hem bäddade vi ner oss i dubbelsängen. Idag blev det en runda på stan och en fika i det burriga höstvädret!

Ta det du får och kommer åt med alla medel, kör på det du har och blicka endast framåt

 
 
 

HÖSTJag välkomnar hösten med öppna armar. För de finns inget bättre än att mysa ner sig i sin egna säng med levande ljus och ljusslingor hängandes i rummet. Den här hösten kommer det spelas mycket av The xx nya skiva men kommer även fortsätta lyssna på min fina spellista.

-

 
 

-

 
 
 
 
Var och fikade idag men fick visst inte så många bilder på folket, haha. inga dugliga ialla fall. Ska bli bättre på att ta med mig kameran och använda den, lovar.

-
 
 
Glömt att visa klänningen jag fixade klart häromdagen! Köpte en vanlig klänning på H&M och klippte lite, dock innan jag helt klurat ut hur jag skulle göra (för impulsiv som vanligt) men de blev ändå rätt bra i slutändan! Vände på klänningen så att den ser bättre ut framtill, haha så jag är nöjd!
 

-

 
 
Gamla bilder från -09, ny redigering.

-

 
 
 
Lustig kväll igår, de är väl hur man kan sammanfatta den bäst. Men är glad att jag spenderade den med två av mina bästa vänner ♥

-

 


 
Har kollat massa DIY-bloggar och blivit såå sugen. Förra veckan gjorde jag dom svarta shortsen, sen har jag börjat på lite olika andra grejer. Igår köpte jag en skjorta och ett par jeans som jag ska färga båda två. Ska bara ta tag och beställa hem lite färg!

MADE ME A NEW PAIR OF SHORTS 

-

 
 
 
Mars 2012. Det är nog inte förens nu i efterhand som jag inser hur rött mitt hår faktiskt har varit. Älskade att ha det så, men det gillade inte håret! Har nu bara lite skiftningar kvar så snart ska jag istället införskaffa mig en perfekt röd klänning. Nu när jag kan.

"Det bästa åt den bästa"

 
Haft en så mycket bättre helg än vad jag kunnat vänta mig! Efter Maskinen i fredags somnade jag in hos mister C, och på lördagkvällen bjöds det på riktigt god mat och mojitos med C och två till ur hans syskonskara. Kvällen fortsatte ute på dansgolvet med drinkar och fler underbara vänner! Idag har jag hängt i soffan, tagit en långpromenad med mammsen och sen gjort lövbiffswok innan hon åkte till jobbet. Nu sitter jag här i myskläder och mysbelysning som en vanlig söndag då man ska upp imorgonbitti. Men jag kan ju faktiskt göra vad jag vill imorgon.

100Beställde hem bilder i onsdagskväll och fick dom igår! Supersnabbt och blev supernöjd! Senast blev jag lite halvnöjd med kvalitén men nu var den super och alla bilder är fantastiska! 

MASKINENVar på Parkfestivalen igår, Maskinen fick hela lokalen att koka! Kändes som 800 grader i lokalen och svetten bara rann men herregud så bra det var!

RSS 2.0