Hjärtats reparationer

Hjärnsubstans, frågetecken.
Börjar undra när jag ska få återhämta mig. Utbildning i veckans alla dagar från åtta till fem. En bok på 120 sidor + häften som ska pluggas in. Har försökt så gott jag kan att verka människa. När saker inte går som man vill, som grädde på moset, geggar hjärnan ihop ännu mer. Känner mig som ett vandrande orosmoment men efter måndag hoppas jag på att stormen lägger sig. Ett grått inlägg utan bild, men jag är för lat för att orka hämta hårddisken på andra våningen.

Bara för att

Vill ha kvällar att chilla på, mysa och bara ha det bra.


Cyklandets tankekraft

Min skinnjacka från 2008 får hänga med lite till. Herregud, fyra år sedan jag köpte den och älskar den lika mycket fortfarande!
Borde ha fler fredagar som denna, allmänt bra humör och kvalitetstid med en underbar vän. Visste inte att rostat, kladdkaka och påskmust var en så bra kombo! Åkte hem till pappsen och åt, drog en lur i soffan eftersom soffan aldrig är skönare än på fredagskvällar. Peppar om till morgondagens födelsedags firande som jag hoppas blir grymt!

Men tänk om det fanns switch-knappar till hjärnans olika delar, vad bra vi skulle ha detPlötsligt kraschade hårddisken ännu en gång. Så har varit utan dator ett tag, men åh så skönt det kan vara! Photoshop har jag inte hunnit fixa på den nya datorn än, surt sa räven men då bjuder jag på tre råa bilder!
Har mycket att stå i idag, vad skönt det hade varit att bara lägga sig under en stor sol i flera timmar, men ingen sol ser jag och ingen tid har jag heller.

LÄGGEVI


foto: ellen skalpellen bäck

Man ska vara liten mot den man älskar, kunna försvinna in i hans famn, vara tvungen att sträcka på sig för att kyssas


Det vore fel och säga att tiden stannar utan dig, men jag kan inte undgå känslan av det


foto: ellen skalpellen bäck

NOSTALGIA, 2010


Glömt bort att jag faktiskt har haft långt hår.

Jag gråter lättare i min ensamhet men jag vet hur bra han får mig att må när han säger något tröstande


foto: matilda

Att sakna tills hjärtat värker

 
 
Var och fotade igår med Matilda och Ellen i ett gammalt krutmagasin. Hade förväntat mig mörker men ljuset släpptes in så fint och bilderna, ja dom är så bra de bara kan bli! Det är knappt så att jag vill redigerade dom! Den här är nog favoriten, som jag fotade på Matilda, eller adlitam som hon också heter.

Dom meningslösa timmarnas dag

Dagen känns mäkta meningslös när man endast väntar på att få inta sängen. Efter gårdagens långa dag så säger jag nog som Sofia, en mer eller mindre baksmälla har dagen känts som. Ja för gårdagen innehöll en UF-mässa som innebärde att man inte fick sitta ner på sisodär tio timmar. Som en levande zombie tog jag mig igenom skolan och nu ikväll försökte jag mig på en film som visst var helt fel, så inte blev det mycket av den heller. Nu tror jag nog att jag mest skriver på för att fördriva tiden. För att gå och lägga mig vill jag ju inte ändån! Nu ska jag äta glass och vilken kväll. Världshistoriens mest intressanta inlägg.

RSS 2.0