.

Ett rum som bär temat studenten. Skålar, glas, buddha och flera presenter och utsmyckningar som tyder på att det inte var allt för länge sen man tog studenten.
Imorgon ska jag jobba, men hade hellre skrivit ett skolarbete. Vill stanna i tiden och inte i denna ovisshet. Fruktansvärda ovisshet.

Ibland kan det vara bra att köpa hus av en gammal tant, om hon har gröna fingrar, mmm 3 liter jordgubbar..


Längtar utomlands


tryggheten


blickar bakåt när jag vill blicka framåtSer ju helt lost ut på bilden, ungefär hur jag har känt mig idag. För en stund ville jag faktiskt tillbaka till skolan, men de vet jag ju att jag egentligen inte vill.

punktArbetslös, arbetssökande, livsnjutare. Beror ju helt på om glaset är halvtomt eller halvfullt. För ibland vill jag bara ta vilket jobb som helst och få in massa pengar (få tillbaka dom jag gjorde slut på under studentveckan och dom som gör att mitt konto nu visar 2,73 kr). Men så vill jag tänka igenom, kanske plugga och komma fram till en bra framtid. Men vet man egentligen vad man vill göra när man bara är nitton vintrar? Man visste ju inte ens vad man ville göra när man sökte till gymnasiet. För jag tror inte att någon linje som då fanns på min lista skulle finnas med om jag hade gjort det valet idag. Men jag ångrar inte mitt val, för jag har ändå en bra grund att stå på. Dock är jag lika rådvill nu som då om vad jag ska göra med mitt liv. Fast det får man väl vara, för ingen anser det vara konstigt när man besvara frågan "vad ska du göra nu?" med jag vet inte.
Jag måste söka jobb, jag måste gå till arbetsförmedlingen, jag måste veta vad jag vill. Men när kommer det?

För att gå från en sak till en helt annan, här är något läsvärt!

"Jag är inte lika ung längre, men precis lika dum"


"Sjung om studentens lyckliga dar.."

Förra fredagen tog jag studenten, sjuk känsla! Vill bara göra om det igen, igen och igen! Har tyvärr ingen bra bild på klänningen, och SKORNA. Mina älskade skor! Men ska haffa lite bilder av dom andra släktingarna!
Men nu har man istället den där jobbiga känslan inombords, måste hitta jobb.

Ett stycke studentklänning i ett träd

Ser mer ut som en gardin och visst smälter den in bredvid min riktiga spetsgardin hemma..
Igår var jag på studentfirande av en barndomskompis och jag ville bara vara med i ruset och skrika mig hes jag med. Men, bara en vecka kvar. Sen är det min tur.

-

En bal i världsklass i Borgholms slottsruin, för ja det finns faktiskt tak. En fördrink med utsikt över Kalmar sund och alla andra stora och små ting som gjorde kvällen oförglömlig. Så kan vara en riktigt stolt kollega i Balen '12 UF för vad vi har jobbat och jobbat inför denna stora dag.
Okej, detta var en vecka sedan och jag har inte bloggat sedan dess men lite sjukdom och njutning under dom andra stunderna har gjort det tomt här!

RSS 2.0