-

 
 
 
 
Sådär ja, nu är äntligen sommaren här. Har varit en underbar vecka! Sedan i söndags har jag badat för första gången, haft picknick på klipporna i Dragskär, solat, svalkat mig i skuggan, grillat granatäpplemarinerat kött till lunch, shoppat upp min lön i Kalmar, solat ännu mer iförd en ny bikini med ett rött resultat. Så badade jag även i havet även att det bara visade 17 grader. Igårkväll visar bilderna att jag åkte upp till Hulterglan med pizza och den mest fantastiska pojkvännen. Njöt av solen som höll på att gå ner och badade, i en förvånansvärt sval insjö. Avslutade kvällen med varm oboy och bulle i en soffa. Livet känns himla bra.

Håll upp en barriär, en skyddande mur, något som håller för en stundLova vara stark. Göm din svaghet och blunda för alla små snesteg. För även de små sakerna kan få dig att falla. Håll koll på ditt pussel, se till att det håller ihop och att stormerna och störtskurarna inte tar med sig det. Gör allt i din makt för att hålla kvar fokus. Gör allt det som krävs för att fortsätta vara lycklig.
-Så sugen på att fota, porträtt och sånt. Men blir lite klurigt och tråkigt i längden att själv vara framför kameran. Får försöka hitta några offer.


"I send my best, regards from hell"Har äntligen fått tag i en jeansskjorta som uppfyllde kraven! Lite stor så hålen blev även dom stora, men jag gillar det! Sen haffade jag även ett par riktigt röda pumps som endast kostade 50 spänn tack vare ett stämpelkort. Inte pjåkigt.
Jag antar att jag ska fortsätta blogga, i alla fall när jag har tid. Vilket jag har mycket av en längre tid framåt!

Grå vardagHar inte ens orken att skriva något vettigt. Det regnar mer eller mindre hela tiden, de är väl vad som händer.

.

Fyrtiokronors-brillor från kina, en gammal jumpsuit som jag har sönderblekt, målat på och klippt till linne, skärp jag köpte i sjundeklass och förra årets favoritshorts som från början är min brors gamla jeans. Jag menar, varför spendera massa pengar..

RSS 2.0