10


MATT-MiLK, HELSINKI
Helgen bjöd bland annat på en Kalmar-resa och sminkkurs på MUS. Lätt värt! Inte så van med så mycket smink, så kände mig lite översminkad först, tog bort det illrosa läppglanset ganska direkt (vem tycker om rosa läppglans?!) Grunden satt hela kvällen och natten i dimman, synd bara att man gjorde de så tidigt på dagen då ögonskuggan började försvinna mot kvällen!

1+1=2

Beger mig mot mormor för lite födelsedagsfirande, mumma mumma mumma. Senare blir det bio med Carl och sova mysigt nära i en 90-säng. Fin kväll.
Förövrigt en tjej med stil.

Så länge jag har dig

Visst är det läskigt hur kär man kan bli, hur djupt man kan sjunka in i kärlekens egna värld. När man fallit för någon så fullständigt och ger bort sitt hjärta, sitt innersta och alla små ting ur alla skrymslen och vrår. Den personen vet allt om dig, men du vet också allt om den. Om man någon dag skulle bryta upp, inte älska längre, kan man få tillbaka sitt hjärta. Lite skadat, lite trasigt men du får tillbaka ditt hjärta. Men den som en gång haft det i sin ägo vet fortfarande allt. Allt du har sagt och allt du har visat finns kvar. Någon som nu är, vem som helst, vet vad som gör dig glad, varför du ibland är ledsen och hur du fungerar. Rädslan av att ge bort sitt inre (det är ju det man gör, när man ger bort sitt hjärta) är egentligen inget konstigt, tvärtom, väldigt vanligt.
Men jag har hittat han som får alla dem där orosmomenten att försvinna, ja så länge han är min förminskas alla problem. Så länge han är min vet jag att kärleken lever vidare. Så länge han är min.


2011

Kollade igenom massa bilder från förra året här om dagen. Ska nog beställa lite bilder, alltid så kul att ha på riktigt fotopapper! Märkte hur många fina minnen man skapade förra året!

----

Vill helst bara lägga mig i sängen och stirra i taket ett par timmar men ett engelskatal skriver inte sig självt och boksluten görs inte automatiskt. Inspiration, noll. Har ju haft bättre saker för mig i helgen, som att mysa.

Dansande änglar

Fixar CV och tävlingsbidrag inför UF-mässan. Snart kommer Nikki och Elin, som är nybliven bilförare och hämtar upp mig för att dra på en fotoutställning av en gamal barndomsvän och hennes kompis. Hoppas på att bli inspirerad! Sen kommer min bättre hälft hit för lite allmänt fredagsmys! Blir en bra start på helgen!

Det är så lätt för hjärnan att slå volt på kvällskvisten, så som hjärtat gör

Rött rött rött. Färgade håret igår och tog ännu en gång en ny färpackning, det här med att testa olika märken och sorter är nog bra! För se på fan, det blev faktiskt den färgen jag ville för en gångs skull! Glad i hågen tog jag cykeln in till stan och satt på en av stadens barer med fina vänner och andra studentsugna, bara 141 dagar kvar.

En och annan vindpust

En favorit och inspirationskälla. Gillar att bläddra i den under gråa dagar men även under dagar då himlen är blå. Simpla texter med så himla mycket känslor. Hon gör det bra, den där Forni.

Behöver botemedel mot ovisshet

Nytt schema, nya kurser. Funderingar i pallet, ska man fortsätta eller byta? Ska man jobba jävel för framtida meriter eller spendera timmar i mörkerrum? Har inte den blekaste men vad jag vet är att jag vill dansa.

Hon bara skenade därifrån precis som hästen, black beauty

En söndag i rätt klang! Åkte till Ikea med pappa och inhandlade lite och funderade kring framtida projekt. När jag gick runt där bland alla grejer blev jag så sugen på att flytta hemifrån. Så härligt att få inreda en egen lägenhet och jag kikar alltid lite extra på det där bordet som jag ska köpa när det tillfället kommer! Bokade in en sminkkurs och inhandlade ett par shorts för en femtiolapp. När jag gick runt där bland alla tråkiga, alldagliga kläder, blev jag så sugen på att vända helt och hållet. Dra en helt ny stil och också vara cool.

MEDANS BLÅSTEN HÄRJAR UTANFÖR

Vore skönt att kunna gå runt i tshirt och shorts, men medans kylan ligger på svider jag om till morgonrocker och myser med fina vänner till en bra film och massa godheter. Det gör min lördag bra!

Kärlek som kärlek, gammal som ny

Hade klottrat ner en lång text men råkade uppdatera sidan så att den försvann. Kanske bäst så. Här kommer lite tråkiga bilder för mer inspiration än såhär har jag inte idag. Det är ju faktiskt fredagen den 13, kanske spelar det in trots allt.

Samlar ihop vad som finns kvar, samlar in alla punkter, alla frågetecken

"Sist vi sågs var det vinter och en meter snö.."
Lyssnar på Kent men snön den försvann lika snabbt som den kom. Hoppas man kan boka in en resa till bror min i Österrike någon gång framöver. För nu ser det bara ut som höst utanför fönstret. Halsduk vare på idag, lindrar min nackspärr. Just det, måste färga utväxten.

När han kysste mig mitt på kaféet

När vi precis träffats, pirret i magen när du kysste mig mitt på kaféet den där gången när vi inte setts på ett tag. Inlägget i min logg när jag var bortrest och vi inte hade satt en etikett på oss, men du uttryckte dig ändå om att du saknade mig. Första gången vi pratade på fönsterbrädan utanför en av stadens pizzerior och det var fler grader minus än vad fingrarna kan räkna. När du första gången skjutsade mig hem på min rosa cykel som jag så väldigt skämdes för. När du för första gången sa att du älskade mig under plåttaket på Coop.


Behöver värmen av en annan kropp

Har gått och fått nackspärr. Rekommenderar att inte utsätta sig för den smärtan men med en varm vetekudde runt halsen blir livet lite ljusare! Trots värk avverkar jag arbete efter arbete. Imon vankas det prov.

SNÖTÄCKTA GATOR

Åkte till skolan genom en snötäckt stad men tyvärr har mycket redan smält bort! Första snön för den här vintern och jag knäppte några bilder med min färska kamera som såg dagsljuset idag för första gången. Nöjd tjej. Struntade i redigeringen utan låter dom tala för sig själva.

Håll dom nära dig, och inget kan gå emot dig

Lovets sista helg och jag har ätit en 300 grams hamburgare, fått stryk av en 8åring på wii, sedan försökt mig på det med pojkvänen men vi märkte snabbt att vi var lika dåliga båda två. Fortsatte att äta massa mat, ute med finaste vännerna följt av ett par timmars biltur runt staden och fick än en gång favoriträtten kalkon. Idag, sista dagen, vände den innan jag knappt han vakna men tog en biltur till och parkerade vid psykavdelningen i Västervik, ätit massa mat igen och kört hem utan att ha sett ett skvatt. Men vilken helg det har varit!

Vissa stjäler pengar, andra stjäler hjärtan
I must collect all my thoughts to a yar, where I can see them
Hjärtat har blivit starkt uppbyggt. Försöker bryta, starkt ont ilande.Nystart. Nytt år betyder ny blogg? Ja, i detta fall. Lämnar alla låttexter och andra "ctrl+c"-texter och publicerar endast egna ord, tankar. Självklart med bara egna bilder. Jag använde denna blogg 2011 för att skriva ner egna tankar men de har jag nu gömt men kanske kommer just det upp igen. Vem vet.

RSS 2.0