-

 


 
Äntligen fått upp lite tavlor på väggen! Köpte en till ram igår men funderar på om jag ska sätta upp någon mer. Ska ialla fall byta ut bilderna, eller endel av dom, tog några som passade tills dom nya kommer nästa vecka. Måste ta tag och beställa hem bilder oftare, mycket roligare!

ORANGE

 

"Att tänka är så besvärligt att många föredrar att döma"


-

 
 
 
Kjolen är en gammal klänning jag köpte för ett par år sedan men som var så gräsligt ful när jag kom hem. Har försökt göra om den flera gånger till något snyggt men den såg bara ut som en sopsäck hur som. Men sen klippte jag av den till en kjol, så nu kanske jag kommer använda den, någon gång.
Och väskan köpte jag för en par veckor sedan, älskar att den är sådär mjuk att man kan tro att det är äkta skinn.

-


-Igår kväll svidade jag om till min otroligt sköna långklänning. Tror inte att jag har ägt något skönare plagg! Och mönstret som inte jämt syns är så himla fint. Åt ute på Terazzen med underbara vänner; sparris och fetaostblandning, grillat kött, majskolvar och allt såntdär gott.

TOPSHOP

Fick hem mitt efterlängtade paket igår! Ett par boots och ett par loafers från Topshop, perfektion.

Uppe bland molnenJa snart är jag det på två sätt. Jag, pappa och broschan har bokat en weekend-resa till London! Ska bli så underbart skönt att få åka iväg. Har längtat efter att få åka utomlands hela året och eftersom det inte blev något under sommaren så blir det här nog perfekt!

-Dessa två filurer mötte jag i fredags, hängde på några klippor och snackade. Hade det allmänt bra sådär en fredagseftermiddag.

-Satt på klipporna i Gunnarsö igår kväll med fina vänner, fikade och umgicks. När solen började gå ner begav vi oss till andra sidan stan och ett par andra klippor i Kvarnviken, där satt det några killar runt en lägereld. Med lite skön musik, värme och framförallt inga mygg.

.Vaknade upp och kände något lurvigt och mjukt vid fötterna. Där låg det nämligen en väldigt söt misse och sov. Såld på dom små djuren sedan jag var sju. Första lägenheten betyder första katten.

--


Way Out WestSommarens avslut kunde inte bli bättre. En visit till Göteborg och slottsskogen blev perfekt. Florence + The Machine var lika bra som förväntat! Under The Black Keys spelning fanns det inte heller något att klaga på. Nu kan jag nöjd säga adjö till sommaren.

Jag trivs inte, men jag börjar sakta vänja mig
Vardagarna går åt att drömma, letar efter hålen i väggarna, ljuset i tunneln, den harmoniska framtiden och ovisshetens bortblåst
-
-

Jag och min hjärtevän gjorde en impulssemester till Öland, det gick från två nätter till fem. Finns nog inget bättre ställe att spendera sommaren på. Lugnet och fridfullheten är maximal! Så vi spenderade våra dagar lite överallt. I stugan, på stranden i Böda, Vid färjan i Byxelkrog, på konjaksvägen under solnedgången, på cykel till Sandvik. Vi mättade även våra magar med massa god mat, dock ett snesteg men de väger lammköttet och allt de andra goda upp. Ett smultronställe på denna avlånga ö vill jag ha någonstans, någon gång. För något mer underbart än att höra havets vågor och syrsorna melodier innan man ska sova finns nog inte.

RSS 2.0